47-годишната колумбийска певица Шакира провокира слуховете за нов роман, като сподели пикантни

...
47-годишната колумбийска певица Шакира провокира слуховете за нов роман, като сподели пикантни
Коментари Харесай

Шакира намекна за нов роман с известен актьор

47-годишната колумбийска певица Шакира провокира слуховете за нов разказ, като показа пикантни фрагменти с известен актьор. Тя публикува снимките в Instagram.

Звездата на сцената и 31-годишният английски артист Люсиен Лависконт позираха прегърнати. А на един от фрагментите мъжът целува Шакира, която се появи със светлорозова коса.

„ Фино конфигуриране на фрагмента с @its_lucien в Punteria “, написа до мистериозните фотоси някогашната другарка на испанския футболист Жерар Пике.

Изпълнителката, която се готви да издаде албума си Las mujeres ya no Lloran, обърка почитателите си, като не изясни дали в действителност има нова връзка. Албумът е в памет на раздялата й с Жерар Пике и разтърсванията, които това провокира в персоналния и професионалния й живот.

" От Емили в Париж до Шакира! Този човек знае! ", " Пике плаче ", " Контекст. Това нова двойка ли е? "  — разясняват поста почитатели на колумбийската звезда.

Люсиен Лависконт за първи път завоюва популярност през 2007 година, появявайки се в тийнейджърската драма Grange Hill. По-късно артистът взе участие в няколко телевизионни сериала, в това число Coronation Street и Waterloo Road надлежно на ITV и BBC One. Известен е и с появяването си в сериала " Емили в Париж ".

През 2022 година Шакира скандално се раздели с футболиста Жерар Пике, който й изневери със студентката Клара Чиа Марти. Бившата двойка стана родители на двама сина - Саша и Милан. След това на певицата се приписва любовна връзка с Том Круз, Джими Бътлър и Луис Хамилтън.
 Шакира и Жерар Пике Шакира и Жерар Пике Снимка: Getty Images
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР